Schoonheidssalon Nederland, waar u alle schoonheidssalons vindt

Adverteren

SchoonheidssalonNederland.nl is volledig ontworpen om hoog te scoren in de zoekmachines. Een hoge score in de zoekmachines vertaald zich terug in een groot aantal bezoekers. Een zeer doelgerichte mogelijkheid om uw eigen product/website te profileren op SchoonheidssalonNederland.nl.

Adverteerder

Dankzij onze landelijke banner- adverteerders is de lage tariefstelling van onze bedrijfspresentaties mogelijk voor de schoonheidssalons. Daarnaast zal de website van groot belang zijn om de aandacht van de schoonheidssalons te vergroten op het internet. Een portaal waar de consument en de schoonheidssalons worden samengebracht.

Voor u als toeleverancier een uitstekende mogelijkheid om zeer doelgericht te adverteren middels een banner. Naast de google-adwords aan de linkerzijde hebben wij de rechterzijde deels gereserveerd voor de adverteerder die extra aandacht willen geven aan zijn product/onderneming.

De mogelijkheden

Heeft u interesse in het adverteren middels een banner op SchoonheidssalonNederland.nl dan kunt u zich richten tot adverteren@schoonheidssalonnederland.nl. Wij berichten u graag over de mogelijkheden en onze voorwaarden.